Professionele telefonische klantenservice
Integratie met kantoortoepassingen op de computer
Koop of huur in de cloud of op locatie
Geen gemiste oproepen: synchronisatie vaste en mobiele apparaten

Telefooncentrales

Bij GTP bent u aan het juiste adres voor de aankoop van uw professionele telefooncentrale. Deze telefooncentrale is het uitstalraam van uw bedrijf. Het telefonisch onthaal bepaalt vaak het beeld dat gesprekspartners zich van uw onderneming vormen.

Omdat er nooit een tweede kans is voor een eerste indruk, zoekt GTP samen met u naar de ideale oplossing. Uw kwalitatieve telefooncentrale is een essentiële link met de buitenwereld, maar ook de draaischijf voor uw interne bedrijfscommunicatie.

Samen met onze commerciële collega’s maken wij een analyse van uw noden en bouwen een comfortabel en gebruiksvriendelijk communicatieplatform. 

Onze technische dienst maakt er een erezaak van om uw telefooncentrale niet alleen vlot en correct te installeren, zij staan ook in voor een heldere toelichting over het gebruik en de mogelijkheden van uw systeem. Ze adviseren u bij de keuze van handige functies op maat van elke gebruiker.

Bovendien zijn wij helemaal mee met de meest moderne trends in bedrijfstelefonie. Communiceren via het datanetwerk, glasvezelaansluitingen of een razendsnelle verbinding via fiber. Alles is mogelijk om u een communicatieplatform op maat aan te bieden.

Kortrom, bent u op zoek naar een kwalitatieve telefooncentrale aan een scherpe prijs ? Contacteer dan zeker GTP uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Telefooncentrale Forum Connect

Zorg voor een vlot klantencontact met een telefooncentrale die meegroeit met uw bedrijf.

Forum® 500

Telefooncentrale met digitale ISDN-technologie + Ideaal als u vooral vaste telefoons gebruikt

Forum® 5000

Telefooncentrale met IP technologie + Ideaal als u vooral draadloze telefoons gebruikt

Wat is de Forum® 5000-telefooncentrale?

De Forum® 5000-telefooncentrale is een communicatiesysteem op basis van IP-technologie. Doordat het om een hybride systeem gaat, is het compatibel met alle types telefoontoestellen, binnenbekabeling en externe connectiviteit.

Het is een totaaloplossing die mee evolueert met uw kmo. Deze telefooncentrales zijn dan ook uitermate geschikt voor ondernemingen. Benieuwd naar de prijzen voor een kwalitatieve telefooncentrale ? Contacteer ons.

Telefooncentrale

Wat kan een Forum® 5000 telefooncentrale voor u doen?

Alle voordelen en functionaliteiten

Een professioneel onthaal

Straal bij uw klanten een professioneel imago uit door ze te onthalen met een multiplechoicemenu, wachtmuziek of gepersonaliseerde boodschappen. Op die manier geven we de telecommunicatie voor bedrijven een extra laagje klantvriendelijkheid.

Beheer alle oproepen

Beheer alle oproepen in uw bedrijf: doorverbinden van oproepen, automatische doorschakelingen, routering op basis van criteria die u bepaalt en tal van andere mogelijkheden. Wat de kosten betreft, zijn alle oproepen tussen collega’s gratis.

Optimale bereikbaarheid

Door draagbare toestellen te gebruiken of oproepen door te verbinden blijft geen enkele oproep onbeantwoord. Zo is telefonisch onthaal van potentiële klanten steeds verzekerd.

Ondersteuning op maat

Wij zijn er voor advies, installatie en configuratie, en om u te helpen om uw telefooncentrale te laten evolueren. Telefonie voor bedrijven is onze core business en wij zijn dan ook vertrouwd met de verschillende uitdagingen. Door een beroep te doen op GTP voor uw professionele bedrijfstelefonie bespaart u zichzelf heel wat kopzorgen.